Kwaliteitsbeleid

De werkzaamheden in de praktijk worden uitgevoerd volgens de regels en de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Ik werk actief mee aan de uitvoering van het kwaliteitsbeleid van de NVLF, onder andere in de Kwaliteitskring Deventer, een overlegorgaan van de logopediepraktijken van Deventer en omliggende dorpen.

Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici onder nummer 19900334191.KP_logo.jpg

Ik ben allround opgeleid en heb zeer ruime ervaring. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen mijn vak, volg ik regelmatig na- en bijscholing. Ook neem ik deel aan regionale en landelijke multidisciplinaire overleggroepen.

Na beeindigen van de therapie kunt u een vragenlijst invullen over uw ervaringen tijdens de logopedische behandeling. Dit wordt een KEO genoemd, Klant Ervarings Onderzoek. U wordt hiervoor uitgenodigd door Qualizorg (zie ook www.qualizorg.nl). Uw gegevens worden anoniem verwerkt. Op deze manier ben ik in staat voortdurend te werken aan verbetering van de kwaliteit binnen mijn praktijk.

De afgelopen vijftien jaar is de gemiddelde waardering 9,0 op een schaal van 1 tot 10.

Een greep uit de opmerkingen:
" Erg leuke manier van leren!. Kaelen kwam echt met veel plezier en heeft het snel geleerd door een erg leuke benadering."
"De behandeling was prima en heel vriendelijk met veel aandacht en uitleg."
"Ik ben zeer tevreden. Je open houding, maar ook open kijk op zaken, zodat meerdere behandelingen getest konden worden, maakt dat ik me vrij en begrepen voelde."
"Dankzij haar heb ik eindelijk een oefening, die mijn ademhaling stabiliseert en ook elke keer weer werkt. Hierdoor ben ik beter te pas en kan ik veel dingen beter aan. Dankjewel!"
"Uitstekende systematieke rapportage."
"Mede dankzij jou heeft Gijs zijn ontwikkeling zo een grote stap kunnen maken. Je betrokkenheid, zorg voor Gijs, enthousiasme zijn 2 jaar lang als een warm bad voor ons geweest. Dank je wel!"
"Ze heeft geprobeerd, na een zware ziekte, mijn stem weer op eigen niveau te krijgen. Dit is niet helemaal gelukt door de beschadiging van de trachiotomie, maar ik ben weer prima verstaanbaar. En Rita is erg meelevend en begaan, in elk geval met mij."
"Mijn zoon en mij met respect behandeld en heel goed en netjes benaderd."
"Zeer professioneel, zeer humaan, zeer invoelend, de gave om iets duidelijk uit te leggen. Kijkt verder dan alleen de diagnose waarvoor je kwam. Wat betreft het aanleren van lesstof zeer bekwaam."
"Rita heeft een zeer goede indruk achter gelaten bij mij, maar nog belangrijker bij mijn zoontje ook. Hij ging er altijd met veel plezier naar toe. Hij heeft het nu nog steeds over Rita."
"Prettige, sympathieke gesprekspartner die zichzelf ook kwetsbaar durft op te stellen. Straalt rust uit, toont begrip en is oprecht geïnteresseerd in mensen."

 

lid van de NVLF Logopediepraktijk MeijerLogopediepraktijk Meijer